EMAIL Tulosta

Monika-Naiset Liitto

Tapahtuma 

Otsikko:
MoniNaisten Talon esittely
Milloin:
22.06.2011 13.00 h - 14.00 h
Sijainti:
MoniNaisten Talo - Helsinki
Kategoria:
MoniNaisten Talo / Helsinki

Kuvaus

MoniNaisten Talo -hankkeen ja Monika-Naiset liiton toiminnan esittely! Yli 10 hengen ryhmiä pyydetään ilmoittautumaan etukäteen, jotta osaamme varautua oikeisiin järjestelyihin. Tervetuloa tutustumaan toimintaamme!

Ilmoittautumiset ja lisätietoja:

MoniNaisten Talo

puh. 045 656 9953

e-mail: anna.pickering(at)monikanaiset.fi

Tapahtumapaikka

Tapahtumapaikka:
MoniNaisten Talo
Katuosoite:
Kinaporinkatu 2 C
Postinumero:
00500
Kaupunki:
Helsinki

Kuvaus

MoniNaisten Talo Helsingissä, Sörnäisten metroaseman vieressä on monikulttuurinen kohtaamispaikka, joka tarjoaa tietoa, taitoa, tukea ja toimintaa useilla eri kielillä.

Säännöllisesti kokoontuvissa ryhmissä voit opiskella suomen kieltä, saada tietoa suomalaisesta yhteiskunnasta, tulla keskustelemaan sinua askarruttavista asioista, oppia kädentaitoja tai tulla muuten vain viettämään aikaa muiden naisten kanssa.

Henkilökohtaiset keskustelut ohjaajien kanssa antavat eväitä mm. ammattiopintoihin, työn tai harjoittelupaikan hakuun tai yrityksen perustamiseen. Luottamuksellisissa keskusteluissa voit puhua myös sinulle vaikeista asioista. Ohjaajamme kuuntelevat ja auttavat.

Koulutuksissa ja tilaisuuksissa saat lisää tietoa mm. elämisestä ja asumisesta Suomessa sekä suomalaisesta kulttuurista ja työelämästä.